IMG_9935.jpg
IMG_2435.JPG
IMG_9935.jpg

Gratis lydstudie


For dig der gerne vil lære at indspille

SCROLL DOWN

Gratis lydstudie


For dig der gerne vil lære at indspille

 

Communitystudiet

Vi brænder for at gøre lydverdenen mere tilgængelig. Derfor driver vi et 100% gratis communitystudie som mødested og læringsrum. Udover konstant at blive brugt aktivt af et kreativt fællesskab og netværk af talentfulde musikere, producere, teknikere osv. er studiet base for vores gratis workshop- og kursusaktiviteter.

 
 
Skærmbillede 2017-02-09 kl. 10.15.41.png

Gratis lydstudie

Alle hverdage er studiet gratis at bruge, så snart man har fået en grundintroduktion til udstyret og er medlem af foreningen INSP!. Ideen er at skabe rum for at man kan mødes om musikken og lære sammen. Derfor har ingen ret til at smide andre ud, og alle er altid velkomne. Kom forbi eller skriv os en mail hvis det lyder som noget for dig.

 

Book en indspilning eller et mix af dit nummer

Studiet danner også ramme om indspilninger på semi-professionelt niveau. Det er muligt at købe en indspilningssession med eller uden tilknyttet frivillig studietekniker, såfremt man ønsker at nørde i dybden og have lokalerne for sig selv. Overskuddet geninvesteres 100% i at udvikle lydstudiet.
Prisen for en weekend (lørdag-søndag kl 10-16) med tekniker er 3125kr
Kan du klare det tekniske selv, så kan du være der hele weekenden for 1875kr.

Kontakt os hvis du mangler et sted at indspille og gerne vil indgå i et kreativt læringsmiljø samtidig. 

Teknikerne er frivillige og ikke uddannede. Det giver et produkt som vi synes har en rigtig høj kvalitet, men er selvfølgelig ikke på niveau med professionelle studier, hvilket også afspejles i vores meget lave priser.


Eksempler på indspilninger og mix fra studiet

IMG_2435.JPG

Kurser og workshops


Kurser og workshops


 

Bliv klogere på lyd og lys

Vi har gennem tiden afholdt en myriade af gratis workshops og kurser til gavn for Sjællands lyd- og lyshoveder - fra nybegyndere til professionelle. Herunder finder du en række eksempler på disse. Vil du holdes opdateret med vores nuværende tilbud? Følg med på vores facebookside, hvor alle events postes.

Kontakt os også gerne hvis du selv brænder for at undervise andre i netop dét du er god til - eller hvis du bare vil stå for en sjov workshop.

 
 
Skærmbillede 2017-02-07 kl. 18.08.24.png

Elektronisk musik med Ableton Live

Vi har et specielt fokus på at fremme elektronisk musik og arbejder særligt aktivt med Ableton Live. Vi holder løbende kurser i hvordan den populære software bruges til alt fra studieproduktion til liveafvikling - og vi er ofte er involveret i at skabe åbne events og meetups for Ableton User Group Denmark.


Lysstyring med ChamSys

Når vi afvikler livekoncerter, events og fester bruger vi selv det efterhånden bredt anvendte lysstyrings-software ChamSys. Det er derfor kun naturligt at vi løbende uddanner ikke kun egne frivillige men alle interesserede i hvordan alt fra små koncerter til kæmpe lysproduktioner kan klares med programmet.


Livelyd med digitalmixere

Med Behringers X32 digitalmixer som udgangspunkt har vi flere gange holdt kurser i afvikling af livekoncerter og anden lyd. Undervisning i hvordan man begår sig teknisk i livesituationer er noget vi vægter højt - og fordi det handler om 'learning by doing' supplerer vi denne slags kurser med muligheden for at komme med på rigtige lydjobs, hvor teorien kan prøves af i praksis.


How to DJ

Undervisning i DJ'ing har flere gange fundet sted inden for vore vægge. Vi råder over en CDJ 2000 NXS / DJM 900 NXS DJ-pult samt 1210 pladespillere, som er tilgængelig for alle til at øve sig på. Sommetider supplerer vi op med deciderede workshops afholdt af professionelle DJ's.

Skærmbillede 2017-02-07 kl. 22.54.36.png

Synthesizere og Lyddesign

Det er ingen hemmelighed at vi elsker knapper, blinkende lys og bliplyde. Af samme grund har vi flere gange holdt kurser og workshops om hvad synthesizere er, hvorfor de er så populære og hvordan de kan bruges til at skabe alle tænkelige lyde.